QUI SOM

SOBRE NOSALTRES

Som Indústries Llerona Tres, una empresa de fusteria i ebenisteria fundada el 2003 per Lluís Torner i Xavier Fuentes, els dos provinents de diverses generacions de professionals de la fusteria i de l’ebenisteria.

 La nostra empresa va sorgir en resposta d’una nova demanda de solucions de disseny i mobiliari de qualitat per clients que desitjaven una major personalització i atenció al detall amb l’objectiu de crear espais elegants, funcionals i personals.

QUÈ OFERIM

Situats al poble de Llerona (Barcelona), a Indústries Llerona Tres ens especialitzem tant en decoració i mobiliari d’àmbits domèstics, com en grans instal·lacions d’espais públics i expositors comercials (PLV) i proporcionem serveis tant a particulars com a empreses.

La sinergia de la nostra llarga tradició artesanal i l’ús de les últimes tecnologies (CAD / CAM, C.N.C) ens permeten proporcionar als nostres clients preus més competitius, la màxima atenció al detall i acabats d’alta qualitat en tots els projectes que realitzem.

PROJECCIÓ INTERNACIONAL

Les nostres característiques ens han portat a treballar amb els més prestigiosos gabinets d’arquitectura i encara que tota la nostra producció és local, no només hem treballat en el territori espanyol sinó també internacionalment.

 Alguns dels nostres projectes més destacats són: el mobiliari de la Sala XX a l’edifici de l’ONU (Suïssa), l’espai Aula Magna de la Fundació Telefónica (Madrid) i la Sala del Parlament de l’Assemblea Nacional de Camerun. També hem fet grans projectes a: França, Alemanya, Azerbaidjan, Ghana, Camerun, Nigèria, Abu Dhabi …

TREBALLEM JUNTS!

Vols demanar més informació sobre nosaltres i els nostres serveis? Demanar un pressupost o realitzar una comanda? Fes clic al següent botó i contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te.